Propostes
Ara Play

La setmana del ‘Play’, de l’1 al 7 de juny

de l’1 al 7 de juny 

La setmana del ‘Play’ Zoom

PRIMAVERA SOUND

El Primavera Sound 2018 ja és en ple funcionament, amb concerts com els de The National, Migos o Charlotte Gainsbourg (divendres) i de Lorde, Beach House i Arctic Monkeys (dissabte) i una programació que s’allarga fins diumenge.

FINS AL 3 DE JUNY

MOSTRA FIRE!!

Dijous comença la 23a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona, que té lloc a l’Institut Francès i que dedica l’edició d’enguany als menors LGTBI. Love Cecil, sobre el dissenyador Cecil Beaton, inaugurarà el festival.

DEL 7 AL 17 DE JUNY

BARCELONA CREATIVE COMMONS FILM FESTIVAL

El Macba, el CCCB, el Pumarejo i el Born CCM acullen a partir de dimarts el Barcelona Creative Commons Film Festival, que, a través de 14 projeccions i 11 col·loquis i debats, vol esdevenir un altaveu de la cultura lliure com a eina de crítica i transformació.

DEL 5 AL 10 DE JUNY

15È FESTIVAL IN-SOMNI

Dijous arrenca la quinzena edició de l’In-somni, el Festival Internacional de Música Independent de Girona, Salt i Bescanó, amb el concert d’Eli Paperboy Reed a l’Auditori La Mercè. També hi actuaran Marky Ramone, Ebri Knight, Zoo i Joana Serrat, entre d’altres.

DEL 7 AL 10 DE JUNY

PALO ALTO MARKET, AMB EL

BON TEMPS

El Palo Alto Market celebra una nova edició aquest cap de setmana per als amants del bon temps i l’aire lliure, amb dissenys pensats de cara a l’estiu i propostes gastronòmiques i musicals per a tots els gustos.

2 I 3 DE JUNY