Propostes
Ara PLAY

La setmana del ‘Play’

del 20 a 26 d’abril del 2018

La setmana del ‘Play’ Zoom

DIA MINIMÚSICA

Torna al Poble Espanyol el dia de la música per a grans i petits, amb les actuacions de Brodas Bros, The Pinker Tones, Enric Montefusco, Joan Colomo, Marion Harper i La Iaia, entre d’altres, a més d’un munt de tallers i altres activitats.

21 D’ABRIL

TORNA EL D’A FILM FESTIVAL

Chesil Beach, de Dominic Cooke, inaugura aquest dijous una nova edició del D’A, amb 100 films entre els quals hi ha els nous títols de Philippe Garrel, Hong Sang-soo, Paul Schrader i Sharunas Bartas.

DEL 26 D’ABRIL AL 6 DE MAIG

SANT JORDI MUSICAL A LA DAMM

L’Antiga Fàbrica Damm acull per Sant Jordi gairebé una trentena d’actuacions musicals, amb noms com Buhos, Ebri Knight, Quimi Portet, La Iaia, Suu, Núria Graham i Xarim Aresté, entre d’altres. A més, nombrosos artistes firmaran llibres i discos.

23 D’ABRIL

FRESCA! FIRA D’EDICIONS CASOLANES

Dissabte 30 col·lectius artístics seran a Fresca!, una mostra d’autoedició gràfica i musical que s’instal·la a les parades que han anat quedant buides al Mercat de l’Albaceria de Barcelona. DJ, tallers, recitals, sortejos i molt més.

21 D’ABRIL

NOUS ARTESANS GASTRONÒMICS AL TNC

All Food Market, el festival dels nous artesans gastronòmics, torna a l’esplanada del Teatre Nacional de Catalunya i presenta la primera edició de Crua, una mostra d’alguns dels millors formatgers de Catalunya. Xefs reconeguts, tallers i activitats per als més petits.

21 I 22 D’ABRIL