Propostes
ARA PLAY

La setmana del ‘Play’, del 13 al 19 d’abril

La setmana del ‘Play’ Zoom

EN MARXA EL SALÓ DEL CÒMIC

Ja està en marxa la 36a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, a la Fira de Montjuïc, que aquest any ret homenatge a Superlópez, a les revistes per a adults de la transició i al dibuixant de la Marvel Jack Kirby.

FINS AL 15 D’ABRIL

LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ A LA MODEL

Continuen les jornades per la llibertat d’expressió a l’antiga presó Model de Barcelona. Concerts i debats protagonitzats per noms com Gemma Humet, Cesk Freixas, Marina Garcés, Willy Toledo, Valtonyc, Pablo Hasél i molts més.

FINS AL 15 D’ABRIL

MORCHEEBA A L’STRENES

Els britànics Morcheeba, que trauran nou disc a la tardor, faran aquest dissabte l’única actuació de l’any a Catalunya, al festival Strenes de Girona, que continuarà amb noms com Quimi Portet, La Pegatina i Joan Dausà.

14 D’ABRIL

LA TROMPETA DE JOSEF LEIMBERG A L’APOLO

El trompetista i productor de Los Angeles Josef Leimberg presenta l’exuberant Astral progressions a Caprichos de Apolo, un cicle que comptarà també aquesta temporada amb Nathy Peluso, Flavien Berger, Circuit des Yeux i Juliette Armanet.

14 D’ABRIL

PALO ALTO DONA LA BENVINGUDA AL BON TEMPS

El Mercat del Poblenou obre les seves portes aquest cap de setmana per donar la benvinguda a la primavera. Com sempre, hi haurà música en directe i DJs, però també dissenyadors de banyadors, bikinis i calçat, a més d’una gran varietat gastronòmica.

14 I 15 D’ABRIL