La setmana del ‘Play’ del 2 al 8 de març

La setmana del ‘Play’ Zoom

MEMEFEST

El CCCB acull el primer festival dedicat als mems, una forma de comunicació “popular, lliure i incontrolable”. Converses, música i una batalla de memsamb gent com Carlo Padial, Dolors Boatella i Los Ganglios.

3 DE MARÇ

LORY PUIGDEMONEY A BARCELONA

El cantant i youtuber senegalès Lory Money portarà el seu últim èxit, Independent, a la Sala Upload i repassarà altres cançons seves que també han arrasat a internet. Serà a les 23.45-h, a la Sala Upload del Poble Espanyol.

2 DE MARÇ

BLACK MUSIC FESTIVAL

Ja està en marxa la 17a edició del festival de Girona i voltants dedicat a la música negra i que s’estén també fora de les comarques gironines amb concerts a Barcelona, Reus, Perpinyà i Mataró. Aquest cap de setmana amb Shirley Davis & The Silverbacks, Nikone, Black Music per als Més Menuts, Eric Gales i molt més.

FINS AL 18 DE MARÇ

ELS VESPRES D’HIVERN

Comença el cicle de concerts Els Vespres d’Hivern, que tindran lloc cada divendres del mes de març al paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. Amb Jo Jet i Maria Ribot, Intana, Júlia i María José Llergo i Marc López. Entrada gratuïta a UB.edu/vespres.

DEL 2 AL 23 DE MARÇ

75 ANYS DE L’APOLO

Comencen les celebracions dels 75 anys de l’Apolo amb Escena Barcelona, una sèrie de concerts gratuïts, dissabte, de 12 a 24 h. A més, dilluns s’inaugura L’escenari, una mostra fotogràfica dels artistes que han passat per la sala durant la seva història.

3 I 5 DE MARÇ