La setmana del ‘Play’, del 22 al 28 de setembre

La setmana del ‘Play’ Zoom

Bam i Mercè Música

Més de 130 grups procedents de 34 països ompliran de música les Festes de la Mercè de Barcelona, amb nous escenaris a la rambla del Raval i el Parc Central de Nou Barris, a més del nou espai de trobada a la Fabra i Coats.

22-25 de setembre

10 anys de TNT 

El festival de creació escènica contemporània Terrassa Noves Tendències arrenca dimecres la desena edició amb més dies i més funcions i l’espectacle inaugural Dreams -gratuït, a la plaça Nova- a càrrec de La Fura dels Baus.

27 de setembre - 1 d'octubre

LEM 2017

Dijous comença el festival de músiques experimentals del barri barceloní de Gràcia, aquest any amb 27 “accions” protagonitzades per artistes de set països en 13 espais diferents. L’inaugura el fabulós marimbista mexicà Aldo Aranda als cinemes Texas.

28 de setembre - 28 d'octubre

Final del Dew Tour AM Series de 'skateboarding'

Barcelona acull per primera vegada la final d’un dels campionats internacionals més importants de skateboarding, un dels nous esports olímpics a Tòquio 2020. Serà al moll de la Marina, amb entrada lliure.

23 i 24 de setembre

Jazzing - 4t Festival de Jazz de Sant Andreu

Arriba la quarta edició del festival de jazz de Sant Andreu, nascut a l’entorn de Joan Chamorro i la Sant Andreu Jazz Band. Amb Joe Magnarelli & Perico Sambeat Quintet, La Màgia de la Veu & Jazz Ensemble i Andrea Motis, entre molts d’altres.

26 de setembre - 1 d'octubre