Propostes

La setmana del ‘Play’, del 23 al 29 de juny

Txarango: «El refugiats ens demanaven que toquéssim ‘Bailando’» / BERNAT ALMIRALL / VIBRA Zoom

CLOENDA DEL 30 è TRADICIONÀRIUS I REVETLLA DE SANT JOAN

El Tradicionàrius es clou avui amb el concert de Mesclat i La Cobla Catalana dels Sons Essencials, una vetllada que començarà amb la recollida de la flama del Canigó, el lluïment de les colles de foc a la plaça de la Vila de Gràcia i l’encesa de la foguera a la plaça del Sol.

JA ESTÀ EN MARXA EL CLOWNIA 2017

Ahir es va inaugurar a Camprodon una nova edició del Clownia, el festival organitzat per Txarango que seguirà tot el cap de setmana a Sant Joan de les Abadesses amb totes les entrades venudes. Èxit assegurat, doncs, per a Zoo, Manel, La Pegatina...

ATLÀNTIDA, EL FESTIVAL DE CINE ‘ONLINE’

Dilluns comença l’Atlàntida Film Festival, el festival online que es pot seguir a Filmin però que també té una seu a Palma. S’inaugura amb un homenatge a Guy Hamilton, director de pel·lícules de James Bond com Goldfinger o Viu i deixa morir.

ARTS AL CARRER DE L’HOSPITALET

Dijous arriba la tretzena edició de Per Amor A l’Hart, el festival d’arts al carrer de l’Hospitalet de Llobregat. Durant tres dies, 34 companyies de dansa, música i circ (d’aquí i internacionals) ocuparan la rambla Marina i la plaça Lluís Companys i Jover.

‘WONDER WOMAN’ ARRIBA AL CINEMA

Catorze anys ha trigat Patty Jenkins a fer realitat Wonder Woman, un film que trastoca el cinema de superherois introduint reivindicacions de gènere i que de passada aconsegueix que DC Comics obtingui una victòria en un camp tradicionalment dominat per Marvel.

SESSIONS DE CINEMA A LA VORA DEL MAR

Des de dijous fins al 3 d’agost, les platges de Sant Sebastià (Barcelona), de l’Estació (Badalona), del Prat i Varador (Mataró) acullen la mostra gratuïta de Cinema Lliure a la Platja, amb films d’autor com El rei borni, La vida d’en Carbassó o Sing Street.

CINEMA DE MUNTANYA, AL PIRINEU

Onzena edició el Picurt, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus, que se celebra aquests dies en diverses localitats amb films sobre ecologia, esports, muntanyes del món i del mateix massís dels Pirineus, a més de cintes recuperades i altres de joves creadors.