PROPOSTES

La setmana del ‘Play’, 8 - 15 de juny del 2017

La setmana del ‘Play’ Zoom

EL FESTIVAL IN-SOMNI, PLE DE CLÀSSICS DEL ROCK

El festival In-Somni de Girona acull aquest cap de setmana concerts com el dels històrics The Toy Dolls i els no menys llegendaris La Banda Trapera del Río, que celebren els seus 40 anys com a grup. També hi actuarà el Drogas, mític cantant de Barricada.

ARIANA GRANDE ATERRA FINALMENT A BARCELONA

Després de suspendre part de la seva gira arran de l’atemptat de Manchester, Ariana Grande aterra a Barcelona. Els fans catalans, per tant, no es perdran el tour del tercer disc de la cantant de Boca Raton (Florida), el celebrat Dangerous woman (2016).

ARRIBA L’EXPOSICIÓ DE BJÖRK AMB EL SÓNAR 2017

Després de David Bowie is, arriba a Barcelona l’exposició que mostra la relació de l’artista islandesa Björk amb les noves tecnologies audiovisuals. La inauguració de Björk digital coincideix amb la sessió de DJ que farà com a prèvia del Sónar 2017.

FACEBOOK FA ESPÒILER DE LA TEVA VIDA

¿Què faries si Facebook publiqués el teu futur? A Life spoiler Alejo Levis i Marc Angelet plantegen una ficció que posaria en una gran disjuntiva tots els usuaris de la xarxa social. Quin sentit tindria viure si ja saps què passarà? A la Sala Flyhard.

‘PIELES’, COSSOS DIFERENTS EN UN MÓN DE COLOR ROSA

Eduardo Casanova, conegut pel seu paper de Fidel a la sèrie Aída, estrena el seu primer llargmetratge com a director amb Pieles, on una sèrie de personatges amb físics gens convencionals s’enfronten amb el rebuig social. Tot, en un univers de color de rosa.

EMBASSA’T, EL FESTIVAL ‘INDIE’ DE SABADELL

Nova edició del festival de música independent de Sabadell Embassa’t. Hores i hores de música en directe amb noms com Albert Pla, Anímic, Cala Vento, Estúpida Érikah, Joan Colomo, La Bien Querida o The New Raemon & McEnroe.

CAP DE SETMANA DE TASTETS A LA RAMBLA

Ja ha començat el Tast La Rambla, un festival gastronòmic en què 50 restaurants, bars i pastisseries de Barcelona ofereixen la possibilitat de degustar plats d’alta cuina per 4 euros. Alguns, d’establiments amb estrella Michelin.