PROPOSTES

Setmana del Play, 10-16 de març del 2017

Setmana del Play, 10-16 de març del 2017 Zoom

Offside, el futbol al cinema

L'Offside, el Festival Internacional de Cinema Documental de Futbol, torna dijous amb la seva quarta edició, protagonitzada per pel·lícules sobre el Juventus, Zlatan Ibrahimovic, Jorge Sampaoli, el futbol islandès i Stanley Matthews, entre d'altres.

Totes les simfonies de Beethoven

Durant quatre dies seguits, l'Orquestra Simfònica Simón Bolívar, dirigida per Gustavo Dudamel, interpretarà les nou simfonies de Beethoven. L'integral culminarà amb una Novena en què participaran l'Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau de la Música.

Primera nit del Minifestival de Música Independent

Cristina Quesada & Andreas Jonsson, Salad Undressed, Neleonard, Ana Béjar i Pavvla protagonitzaran la primera nit del 22è Festival de Música Independent de Barcelona, que continuarà el 25 de març amb un cartell encapçalat per Luke Haines a La Capsa (el Prat).

Rosie Flores inaugura un nou Blues & Ritmes

La cantant i guitarrista texana Rosie Flores enceta una nova edició del Blues & Ritmes, en aquest cas acompanyada per Mario Cobo i la Barcelona Big Blues Band. Això serà dissabte 11, mentre que diumenge 12 Alba Molina cantarà als seus pares Lole y Manuel.

El concert de les dones, a Nou Barris

Bad Gyal, La Otra, Les Sueques i Monique Makon pujaran a l'escenari del Concert pel Dia Internacional de les Dones que se celebrarà a la plaça Major de Nou Barris aquest dissabte. A més, a partir de les 17.30 hi haurà una mostra de dones creadores.

Apostes de futur a l'Emergència!

Novena edició del festival de músiques emergents Emergència!, que al llarg dels anys ha demostrat tenir bon ull per artistes encara desconeguts que acabaran arribant a un públic més ampli. Enguany: All La Glory, Bala, Heather Leigh, Grande Days, Mans O i altres.

Connexions artístiques a La Pedrera ArtLab

Pedrera ArtLab és un programa d'interrelacions artístiques que connecta músics de l'escena independent amb artistes d'altres disciplines. Dijous 16 serà el torn del pop de Germà Aire amb la fotografia de Blanca Viñas i els pinzells de Manuel Moranta.