Adam Driver a 'Paterson', de Jim Jarmusch.
Propostes

Setmana del Play, 9-15 de desembre de 2016

Adam Driver a 'Paterson', de Jim Jarmusch.

El cine-poesia de Jim Jarmusch

Després de Gimme danger, el documental sobre Iggy & the Stooges, Jim Jarmusch torna amb una pel·lícula molt més d'autor. Cine sobre poesia i poesia feta cinema amb Adam Driver com a protagonista. La perla de la cartellera.

Rols de gènere i lluites de poder

Raimon Molins enceta la Trilogia de la Imperfecció a la Sala Atrium amb la Nora d'Ibsen, un tríptic que també inclourà la Senyoreta Júlia de Strindberg i la Nina de La gavina de Txékhov: tres dones que no s'ajusten al que s'espera d'elles.

Totes les lletres de Dylan

¿A punt per al discurs que Dylan ha escrit per a la cerimònia dels premis Nobel? Tingueu ben a mà aquest nou volum de Malpaso, 1.300 pàgines amb les seves lletres completes traduïdes al castellà per Miquel Izquierdo, José Moreno i Bernardo Domínguez Reyes i en edició bilingüe.

Guim Tió, expo singular

Guim Tió Zarraluki protagonitza Now remember, una singular exposició efímera en un principal de la Rambla de les Flors. Una investigació sobre la memòria, l'oblit i el pas del temps on es barreja vídeo, pintura, serigrafia, fluorescents i fotografia.

Cellers lliures i utòpics

El déu Bacus s'instal·la dos dies a Cal Rosal. El plaer hedonista del vi, les vinyes, la jardineria i el paisatge protagonitzen un cap de setmana on podreu fer tastos, descobrir 12 cellers “lliures i utòpics” i delectar-vos amb la música de Carles Viarnès.

Si és desembre això és el Festivalet

El Festivalet és gairebé una tradició nadalenca, precisament per als que tenen aversió a la... tradició. Fira independent de productes fets a mà o manufacturats a petita escala on podràs adquirir objectes quasi únics i conèixer directament els seus creadors.

Concert 5.000 a la sala Sidecar!

El soterrani més rocker de la plaça Reial celebra el seu concert 5.000 (més de 30 anys) amb la llegenda de la new wave Nick Lowe, que actuarà acompanyat de Los Straitjackets, veterana banda de rockabilly i surf instrumental originària de Nashville.