Propostes
Ara Play

Setmana del 'Play', 7-13 d'abril de 2017

Setmana del 'Play', 7-13 d'abril de 2017 Zoom

KAURISMÄKI POSA EL DIT A LA NAFRA


Un sirià que fuig de la guerra arriba a Hèlsinki sense papers, però trobarà un home que potser el pot ajudar. Aki Kaurismäki propicia que dues persones que volen refer la seva vida i venen de mons oposats es trobin: un ve de l'horror, l'altre de la societat del benestar.

NENS EN LA PELL DEL MONSTRE


Milo Rau porta a Barcelona una de les seves obres més polèmiques. Five easy pieces aborda la història del pederasta i assassí de nens Marc Dutroux a través de set nens actors que fan d'adults. Un teatre punyent que busca remoure consciències.

MÚSICA AMERICANA AL SAMPLER SÈRIES


John Luther Adams, Steve Reich, John Cage, Philip Glass i David Lang són alguns dels compositors contemporanis més importants de Nord-amèrica. L'Esmuc Ensemble, dirigit per Lorenzo Ferràndiz, interpretarà peces seves dins el cicle Sampler Sèries.

UTE LEMPER EN VERSIÓ TANGO


La cantant alemanya Ute Lemper porta al Guitar BCN el seu espectacle Last tango in Berlin, en què interpreta peces del gran compositor Astor Piazzolla. Un viatge al Buenos Aires dels anys 50 i 60 de la mà d'una gran veu del cabaret contemporani.

PXXR GVNG ARA SÓN LOS SANTOS


Els sempre polèmics Pxxr Gvng presenten la seva nova identitat com a grup sota el nom de Los Santos i amb l'EP Pxxrificación com a novetat. Sis cançons de trap que mostren la cruesa d'una vida al carrer envoltada de sexe, drogues i misèria.

CÓRRER PER DESCOBRIR MONTJUÏC


Fins a 2.500 corredors podran participar aquest diumenge a la quarta edició de la Salomon Run, una cursa de 10 quilòmetres amb esglaons, zones boscoses i grans vistes de Barcelona des de la muntanya de Montjuïc. Inscripcions a www.salomonrunbarcelona.com.

NOUS FORMATS DE CREACIÓ LITERÀRIA


Reus, Capital de la Cultura Catalana, celebra aquest cap de setmana les II Jornades de Literatura Digital, amb instal·lacions interactives sobre poemes d'Evan Zimroth i E.E. Cummings i xerrades sobre la creació en el context digital i la creació en pantalla.