Propostes
Ara Play

Setmana del 'Play', 28 d'abril - 4 de maig de 2017

Miqui Puig / SANTI TRULLENQUE Zoom

VINE LA FESTA DEL 'PLAY'!


No et perdis el triple concert del 'Play': l'excantant de Los Sencillos, Miqui Puig, presentarà el seu nou disc Escuela de capataces i també es podrà gaudir del pop cristal·lí de Renaldo & Clara i el folk contemporani de Pavvla, el projecte musical de Paula Jornet.

No et quedis sense entrades!
http://promo.ara.cat/festplay

JA SOM TOTS ARGENTINS!


Julio Wallovits (Smoking room, La silla) presenta a la Beckett 'Argentinamiento', una contraposició entre els caràcters europeu i argentí que només es pot fer des de l'absurd. La seva tesi és que el món s'ha argentinitzat, ja som tots del país de Messi!


SETMANA DEL CINEMA D'AUTOR


Un cop a l'any Barcelona es converteix en capital del cinema d'autor. Són els dies del D'A, un esdeveniment que ja va per la seva setena edició i que no només esperen amb fruïció els més cinèfils, sinó tots aquells amb ànim de descoberta!

MISHIMA ESTRENA DISC A GIRONA


Ara i res és el títol de l'esperat nou disc de Mishima, que es publicarà el 5 de maig. Abans, però, els que tinguin entrades per al seu concert al festival Strenes ja podran sentir com sonen en directe les noves cançons del grup liderat per David Carabén.

TORNA EL FESTIVAL DE JAZZ DE VIC


La capital osonenca es torna a convertir en un focus de jazz de risc i qualitat amb propostes internacionals com el jove pianista austríac Elias Stemeseder o la violinista búlgara Biliana Voutchkova, i d'aquí, com l'Agustí Fernández Liquid Quintet.

MÚSICA, MERCAT 'VINTAGE' I 'FOODTRUCKS'


El mercat de foodtrucks Van Van (29-30 d'abril) i la fira vintage Lost & Found (30 d'abril) uneixen forces a l'Antiga Fàbrica Damm aquest cap de setmana. A més, dissabte hi haurà música en directe, d'A Contra Blues, Koko-Jean & The Tonics i Enma Fernández.

CULTURA EMERGENT AL PALO MARKET FEST


La Veronal, Los Corderos amb Za! i Seward són alguns dels grups musicals i companyies d'arts escèniques que es podran veure aquest cap de setmana al Palo Market Fest. Cent músics tocant sense parar en una nova iniciativa que s'estrena a la Fabra i Coats.