PLAY

La setmana del ‘Play’, 8 - 14 de juliol del 2016

La setmana del  ‘Play’ Zoom

BALLAR ENTRE CAMPS D’ARRÒS

Com cada mes de juliol, Roberto Olivan converteix els camps d’arròs del delta de l’Ebre en un meravellós reclam per als estudiants i professionals de la dansa, i per a tots els que no es vulguin perdre espectacles de primer nivell enmig d’aquest paisatge horitzontal.

Deltebre Dansa. Deltebre. De l’11 al 23 de juliol

MENJAR-SE LA BOUESIA: ÚLTIMA EDICIÓ!

No és cap novetat que el delta de l’Ebre irradia inspiració. La mateixa que va il·luminar Carles Hac Mor, a qui aquest any homenatgen com a propulsor d’aquest festival pluridisciplinari, nòmada i itinerant que arrenca amb un concert gratuït del Niño de Elche.

Bouesia. Deltebre. 8 I 9 de juliol

CRUÏLLA, EL FESTIVAL DE L’ECLECTICISME

Robert Plant, Alabama Shakes, Damien Rice, Fermin Muguruza & New Orleans Basque Orkestra, Cat Power, Esperanza Spalding, Adrià Puntí, Calexico... agafeu aire, perquè el Cruïlla arriba carregat com sempre, amb bones dosis d’eclecticisme i mestissatge.

Cruïlla 2016. Parc del Fòrum (Barcelona). Del 8 al 10 de juliol

CATALUNYA, TERRA DE POETES

Segons els fundadors del festival, si aixeques una pedra a Catalunya et surten quatre poetes. Amb el Poesia i + pretenen continuar potenciant la lírica catalana, fent-la proliferar i escampant versos. Aquest any s’amplia a set municipis: 10 dies de poesia en mil veus i formats.

Poesia i +. Caldes d’Estrac. Fins al 17 de juliol

EL GEGANT DE ROALD DAHL ERA SPIELBERG

El meu amic gegant, el relat infantil de Roald Dahl, és adaptat al cinema per Steven Spielberg, un cineasta a qui li deu resultar molt familiar el taller de crear somnis d’aquest ésser de fantasia. Perquè... ¿voleu dir que l’un i l’altre no es dediquen gairebé al mateix?

‘El meu amic el gegant’. Vegeu cartelleres

L’ÒPERA MECÀNICA DE ROLAND OLBETER

Les solucions inesperades per fer realitat somnis impossibles són l’especialitat d’aquest creador amb ànima tecnològica. Estrena al Grec El somni de Gulliver, una òpera mecànica per a titelles automatitzats que utilitza la tecnologia emprada per fer tetrabrics.

‘El somni de Gulliver’. Teatre Lliure - Grec (Barcelona). Del 8 al 10 de juliol

JAZZ A L’OMBRA DE NOU BARRIS

La flauta travessera de Fernando Brox porta la veu cantant d’aquest quartet de jazz amb bateria (Andreu Pitarch), contrabaix (Pau Sala) i piano (Toni Saigi). Aquest any es fan visites guiades prèvies en alguns dels parcs per conèixer la història i completar l’experiència.

Música als parcs. Parc Central de Nou Barris (Barcelona). 14 de juliol. 20 h