La setmana del ‘Play’, 10 - 16 de juny del 2016

Mad Professor. / SÓNAR Zoom

COMPTE ENRERE PER AL SÓNAR 2016

La 23a edició del Sónar arrenca dijous 16 amb una primera jornada ben carregada: a la Fira de Montjuïc hi haurà artistes com Insanlar, Bob Moses, James Rhodes, Kelela i Mad Professor i, a L’Auditori, l’OBC interpretarà Become ocean, de John Luther Adams.

SÓNAR 2016. FIRA MONTJUÏC / FIRA GRAN VIA (BARCELONA / L’HOSPITALET). 16, 17 I 18 DE JUNY

80 CONCERTS SIMULTANIS AL FESTIVAL SIMFÒNIC

Dissabte a les sis de la tarda més de 4.000 estudiants de música oferiran 80 concerts simultanis a diferents indrets de Catalunya i Balears, com el Parc d’Atraccions del Tibidabo, la Casa Rull de Reus, l’església de Sant Martí a Lleida o la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca.

FESTIVAL SIMFÒNIC. 80 RACONS SINGULARS DE CATALUNYA I LES BALEARS. 11 DE JUNY. 18 H

NOVA EDICIÓ DE LA MOSTRA DE FILMS DE DONES

La 24a edició de la Mostra Internacional de Films de Dones porta a la Filmoteca de Catalunya 16 pel·lícules en 10 sessions. Destaca la projecció doble dedicada a Chantal Akerman, amb què la Mostra tancarà l’homenatge que va iniciar al mes de març a la cineasta belga.

MOSTRA DE FILMS DE DONES. FILMOTECA DE CATALUNYA (BARCELONA). FINS AL 12 DE JUNY

DANA MICHEL, ELECTRÓ LLIURE DE LA DANSA

De ballar per diversió en raves a crear coreografies que són de tot menys ortodoxes. La quebequesa Dana Michel aterra dissabte a la Sala Hiroshima amb l’espectacle Mercurial George, una única data per descobrir una dansa diferent i molt personal.

‘MERCURIAL GEORGE’. SALA HIROSHIMA (BARCELONA). 11 DE JUNY

EL BONA NIT BARCELONA TORNA AL POBLE ESPANYOL

“Bona nit, Barcelona!” Aquest és el crit clàssic de les estrelles internacionals quan toquen a la capital catalana, però també el nom d’aquest festival verd i sostenible que arriba a la quarta edició amb les actuacions de Mika i Molotov Jukebox, entre d’altres.

BONA NIT BARCELONA. POBLE ESPANYOL (BARCELONA). 11 DE JUNY

EL MAREMAGNUM TAMBÉ EXISTEIX

És la segona edició del mercat més marítim de la ciutat. A part de les 30 parades de marques exclusives de joves dissenyadors i food trucks, tocaran vora el mar -i gratis- artistes de traca i pandereta: Joan Colomo, Tirana, Solo Astra, Bearoid, Le Parody i Los Ganglios.

DOWNTOWN MARKET. PLAÇA EXTERIOR DEL MAREMAGNUM (BARCELONA). 11-12 DE JUNY

VISTES PRIVILEGIADES PER REBRE L’ESTIU

Per fi: terrasses d’hotel. Dues paraules màgiques que combinades donen encara més bon rotllo que separades. La terrassa no només dóna una vista privilegiada de la ciutat, sinó una nova ciutat, més silenciosa i més de poble. 9dies, 66 hotels i 234 activitats per comprovar-ho.

A VISTA D’HOTEL: LA SETMANA DE LES TERRASSES D’HOTEL. BARCELONA. FINS AL 12 DE JUNY