La setmana del ‘Play’, 3 - 9 de juny del 2016

Lubomyr Melnyk. / TONJE THILESEN / PRIMAVERA SOUND Zoom

JOIES OCULTES AL PRIMAVERA SOUND

No és només el Primavera Sound de Los Chichos, Brian Wilson, PJ Harvey i Radiohead, també és el Primavera Sound de les joies ocultes, com el concert del pianista ucraïnès Lubomyr Melnyk, pioner de la música contínua i considerat el més ràpid del món a les 88 tecles.

PRIMAVERA SOUND. PARC DEL FÒRUM (BARCELONA). FINS AL 5 DE JUNY

SEXE, MARAQUES I... XAVIER CUGAT

Xavier Cugat torna aquest divendres al cinema com a protagonista de Sexe, maraques i chihuahues, un documental sobre aquest català universal que té quatre estrelles al Passeig de la Fama de Hollywood, que sopava amb Al Capone, que va batejar Rita Hayworth...

‘SEXE, MARAQUES I CHIHUAHUES’.

CINEMES GIRONA (BARCELONA)

MENJAR ALS CARRERS DE L’HOSPITALET

Un dels mercats al carrer més famosos de Barcelona abandona la ciutat per “explorar nous mons”. El seu nou món és el Districte Cultural de l’Hospitalet i serà el seu primer esdeveniment de l’any. La fórmula triomfadora: caravana de xefs + birres de les bones + música en viu.

EAT STREET. ROSALIA DE CASTRO, 11

(L’HOSPITALET DE LLOBREGAT). 4 DE JUNY

DIES D’EXPERIMENTACIÓ AL CONVENT

Dimarts comença la X Mostra Sonora i Visual del Convent de Sant Agustí, un centre cívic que s’ha convertit en un referent de la creació d’avantguarda. Concerts, instal·lacions interactives i molt més amb artistes com Xavi Lloses, A Noisy Catalogue, Luis Tabuenca...

X MOSTRA SONORA I VISUAL. CONVENT DE SANT AGUSTÍ (BARCELONA). 7-11 DE JUNY

EL DESPERTAR DELS EFECTES ESPECIALS

El guió de la nova de Star Wars us pot haver semblat una rèplica o no, però coincidirem que els efectes són (in)creïbles. B’Ars és una fira per a tots els amants dels efectes especials que rep la visita dels millors de la indústria. I diumenge l’entrada és lliure per a tothom.

B’ARS. ARTS SANTA MÒNICA (BARCELONA).

5 DE JUNY (PORTES OBERTES)

‘VINTAGE’ VOL DIR TROBALLA

Sí, s’ha de buscar. S’ha de buscar entre el kitsch més excèntric, el vintage sospitós i l’“això què coi és?”, però si busques bé trobes relíquies que justifiquen el viatge. Paciència i bon nas. Durant l’aventura: bon menjar i bona música. I tot al centre de Barcelona.

BARCELONA VINTAGE MARKET. GRAN VIA AMB BALMES (BARCELONA). 4 I 5 DE JUNY

TORNA LA CITA ANUAL DEL DISSENY

Arriba l’esdeveniment anual del disseny per excel·lència: obert a tots els públics creatius que busquen innovació, noves tendències, aprendre i compartir la passió pel disseny en totes les formes. L’edició passada va reunir 11.000 persones. Aquesta es preveu que les superarà.

BARCELONA DESIGN WEEK. DISSENY HUB (BARCELONA). FINS AL 12 DE JUNY