Golafre 365

Muy/Molt/Very Johann

Un cuiner/presentador totterreny

Muy/Molt/Very Johann Zoom

Johann Wald és un paio que transmet una passió desbordant i contagiosa. Gràcies a la seva irrefrenable espontaneïtat i el seu innegable carisma es va convertir en el rostre més popular del canal MTV España quan encara s'hi parlava de música. Després d'un grapat d'anys exercint de presentador, col·laborador i mestre de cerimònies en tot tipus d'esdeveniments, va decidir donar un tomb de 180º a la seva vida per dedicar-se a la seva altra gran passió: la cuina.

Es va formar com cal a Bellart, l'escola de cuina i pastisseria més antiga de Barcelona, i va començar a aprendre els secrets –i els sacrificis– del món de la gastronomia treballant amb el mestre Juan Mari Arzak, amb Dani García al Calima, a la rostidoria Chez Cocó amb Jordi Gotor i ben a prop del xef xilè Jaime Riesco al Picnic. L'any 2013 va cofundar amb uns amics Plateselector, un lloc web que ràpidament es va convertir en la guia de referència entre la parròquia 'foodie' a la recerca de restaurants de nova fornada o de clàssics a redescobrir.

Castells i ‘noodles’

Fa unes setmanes el Johann reapareixia davant les càmeres com un dels presentadors escollits per Red Bull TV per donar a conèixer arreu del món un esdeveniment nostradíssim: el Concurs de Castells de Tarragona. A més de trepitjar la Tarraco Arena Plaça per copsar les emocions dels castellers, va ser el conductor d'una molt estimulant càpsula titulada 'Chasing Catalonia', on apareixien l''skater' Jesus Fernandez, la parella de Rooftop Smokehouse, l'enòleg Ton Mata, la banda It's Not Not i el productor musical Santi Garcia. Exportant la marca Catalunya.

El 'comeback' televisiu del Johann s'ha ratificat amb el seu nou programa a Canal Cocina. Muy Johann és 100% ell, el xou d'un cuiner/presentador barceloní –nascut a Torremolinos, Màlaga, de pare surinamès i mare anglesa– que sap seduir amb gràcia la teva gana tot preparant uns 'noodles' de ceba tendra i gingebre, uns ous Benedict amb salmó marinat o un 'ceviche limeño' de corball amb llet de tigre i pico de gallo. Visca!