Propostes

Literatura... i dansa, ciència i música a Les Corts

Districtes i més / AJUNTAMENT DE BARCELONA Zoom

LITERATURA... I DANSA, CIÈNCIA I MÚSICA A LES CORTS

Converses literàries d’editors, periodistes i escriptors, contes teatralitzats, recitals poètics, concerts musicals, dansa, ciència... i moltes coses més formen part de la proposta Escenari Literari, que enguany arriba a la tercera edició. El certamen, adreçat a tothom i coordinat pel periodista cultural Albert Lladó, se celebra en diversos espais del districte de les Corts entre els dies 18 i 21 de maig. La primera activitat d’Escenari Literari serà una xerrada de Juan Miñana que tindrà lloc el 18 de maig a les 19 h a Cristalleries Planell, en què parlarà de la seva última novel·la, El cielo de los mentirosos.

No només els turistes caminen per la ciutat de Barcelona per plaer. També ho fan els barcelonins. Les caminades populars tenen cada cop més adeptes. Una de les més concorregudes és la Caminada de Gràcia, que enguany arriba a la cinquena edició. Aquesta caminada, que forma part del cicle Barnatresc 2017, té lloc diumenge 14 de maig. La sortida i l’arribada serà al pavelló de la Vall d’Hebron. La caminada s’iniciarà a les 9 hores i es preveu que acabi cap a les 12.30 h. Els participants faran un recorregut circular d’11,8 quilòmetres.

ÒPERA PER A TOTHOM

Conferències, audicions d’òpera comentades, espectacles infantils, itineraris musicals participatius pels carrers de Sarrià, concerts i fins i tot un concurs sobre coneixements d’òpera formen part de la proposta Òpera en ruta d’enguany, que té el propòsit de fer arribar aquest gènere musical a tothom. Cal destacar especialment el concert d’ Il signor Bruschino de Rossini el 14 de maig a les 18 h al Teatre de Sarrià.

CONCERT DE FLAMENC

José Enrique Morente i Juan Habichuela, Nieto, ofereixen un concert conjunt per homenatjar el mestre Juan Habichuela, dijous 18 de maig al Centre Cívic Parc Sandaru.

CICLE DE CINEMA ÀRAB I MEDITERRANI

Demà dissabte es clou el Cicle de Cinema Àrab i Mediterrani, organitzat per Sodepau i el Centre Cívic La Sedeta, que ha arribat a la cinquena edició amb un munt de bones propostes.

ELS ANIMALS SÓN PROTAGONISTES

El Parc Central de Nou Barris acull diumenge 14 de maig una nova edició de la Festa dels Animals. Durant tot el dia hi haurà estands informatius per promoure l’adopció d’animals de companyia i el benestar animal, i activitats infantils. S’impartirà una demostració d’ensinistrament caní i una xerrada d’educació felina, canina i de tinença responsable.

TEATRE SOCIAL

Deslimita’m és una excel·lent mostra de teatre social fet per joves que enguany té lloc el 14 de maig a la Sala Barts.