Exposició 'Vides inacabades' / FUNDACIÓ ARRELS
Districtes i més

Exposició 'Vides inacabades', cicle Amplificats i música de Granados

Exposició 'Vides inacabades' / FUNDACIÓ ARRELS / ARRELS FUNDACIÓ

RETRATS DE NOU PERSONES QUE VIUEN AL CARRER

A través de nou retrats de grans dimensions, l’exposició 'Vides inacabades' ens acosta a la realitat de les persones que viuen al carrer. És un projecte de l’artista Samantha Bosque, que ha volgut fotografiar els protagonistes de la iniciativa Homelessfonts, de la Fundació Arrels, que consisteix a crear tipografies a través de la lletra manuscrita de les persones que viuen al carrer. Els retrats han estat intervinguts amb l’escriptura dels protagonistes de la mostra, que han expressat el que els genera veure’s allà, fent valer la seva presència davant la societat.

ALBERT PLA I TORTELL POLTRONA ACTUEN AL CICLE AMPLIFICATS

A L’Auditori no només hi ha espai per a la música clàssica. Una de les proves que ho constaten és el cicle Amplificats, amb diverses propostes de música moderna. En aquesta tercera edició, destaca l’actuació de Sopa de Cabra (diumenge 4 de desembre, 20 h), en el marc de la seva gira d’aniversari batejada com a 30 anys - 3 ciutats ; l’espectacle conjunt d’Albert Pla i Tortell Poltrona (del 26 al 30 de desembre, 18 h), amb una sobredosi d’humor; i els concerts de Mayte Martín (4 de febrer, 21 h) i Pablo Martínez Group (10 de febrer, 21 h), entre molts altres.

MÚSICA DE GRANADOS

El Conservatori Municipal de Música de Barcelona programa cada dos dijous (20 h) un concert gratuït. En el pròxim, el dia 15 de desembre, sonarà la música d’Enric Granados, interpretada pel professorat del Conservatori, en el marc del centenari del músic.

CAMINS DE NATURA A NOU BARRIS

L’exposició 'Camins de natura' neix amb la voluntat de transmetre un interès pel territori i l’entorn natural que ens envolta. A més, fa un repàs del paper que ha tingut l’educació ambiental al nostre país durant els últims 40 anys.

COM ENS AFECTA L'ALIMENTACIÓ?

L’alimentació i els nostres hàbits alimentaris influeixen en la nostra salut, però de quina manera? El cicle Alimentació intenta respondre a aquesta pregunta a través de tres conferències: 'Dubtes i mites sobre l’alimentació', 'La tecnologia alimentària en el dia a dia' i 'Les noves patologies alimentàries'.

ARPILLERES INDIGNADES

Després de l’èxit que va tenir l’exposició sobre les Arpilleres de Sant Roc, que va acollir el Centre Ton i Guida, ara aquest espai presenta la mostra 'Arpilleres indignades', una sèrie d’arpilleres que fan referència a diverses reivindicacions.

FIRA D'INTERCANVI I SEGONA MÀ

El Traster de Can Ricart és una fira d’intercanvi i segona mà d’artesania, reciclatge i reutilització que es fa cada primer diumenge de mes. Hi són benvinguts tots aquells objectes que ja no es fan servir però que altres persones poden reutilitzar.