PLAY

El retorn dels ximples, al ‘Play’ d’aquest divendres

‘Dos tontos todavía más tontos’, Sharon Jones & the Dap-Kings, els 10 personatges clau d’‘El somni d’una nit d’estiu’, BTOY i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

Aquest divendres s'estrena 'Dos tontos todavía más tontos', el film en què els germans Farrelly recuperen la parella que va revolucionar la comèdia americana. Han passat vint anys, però l'influència de 'Dos ximples molt ximples' encara es deixa sentir d'una manera o altra en l'humor de creadors com Mike Judge, Ben Stiller, Adam Sandler, Will Ferrell o Judd Apatow. Al 'Play' us parlem de tot plegat.

També entrevistem Sharon Jones, la reina del soul actual, que torna als escenaris després d'haver superat un càncer. Dimarts serà a Barcelona amb els Dap-Kings, la banda que va contribuir a crear el so d'Amy Winehouse i del nou revival soul. També desgranem els 10 personatges clau d' 'El somni d'una nit d'estiu', que s'estrena al TNC, vistos pel seu director,Joan Ollé, i la Bibiana Ballbè entrevista l'artista de 'street art' BTOY, en una pàgina amb una obra seva i dissenyada per Naranjo-Etxeberría.

Tot això i les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les cartelleres de cinema, teatre i exposicions, les ressenyes de discos, sèries, llibres i videojocs i els consells gastronòmics de l'Ada Parellada.

Com cada divendres, amb el diari ARA!