PLAY

Blackgirona, al 'Play' d’aquest divendres

'Philomena' de Stephen Frears, Guillamino, Àngels Margarit, la segona temporada de 'House of cards' i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

El Black Music Festival de Girona inaugura dissabte la seva 13ª edició, que s’allarga durant tot el mes de març. Al ‘Play’ de divendres us ajudem a orientar-vos pel programa i comentem els concerts més destacats -de John Mayall a Spin Doctors, passant per Big Sam’s Funky Nation, Dr Calypso i The Excitements- amb el seu director, Jordi Planagumà. A més, entrevistem Guillamino, que aprofita el Black Music Festival per estrenar el seu nou jo, és a dir, el disc ‘Un altre jo’, on es reivindica com a cantant de soul amb els vents dels Control Z’s.

També parlem extensament de ‘Philomena’, film de Stephen Frears amb Steve Coogan; la coreògrafa Àngels Margarit ens explica com són els seus ‘Capricis’ i analitzem la nova temporada de ‘House of cards, la intriga de política ficció que protagonitza Kevin Spacey.

Tot això a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, les crítiques cinematogràfiques, la cartellera de teatre, l'agenda d'exposicions i el 'Cara a cara', que aquesta setmana protagonitzen els músics Adriano Galante (Seward) i Jaume L. Pantaleón (Cuzo).

Com sempre, divendres amb el diari ARA!