PLAY

Els millors carnavals, al 'Play' d'aquest divendres

Spike Jonze, Mazoni, primera temporada de 'La caza', els 'Démodés' de Leandre Ribera i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

PLAY 59 Zoom

Ja s'acosta el rei Carnestoltes i al 'Play' hem triat 25 dels millors carnavals que se celebren per aquestes dates. Torelló, Solsona, Vilanova i la Geltrú, Sitges… Segur que n'hi ha més d'un que us queda ben a la vora!

A més, hem parlat amb Spike Jonze sobre 'Her', el seu darrer film, sobre un home (Joaquin Phoenix) que s'enamora d'un sistema operatiu (amb la veu d'una invisible Scarlett Johansson), i Mazoni ens ha explicat com seran els concerts de 'Sacrifiqueu la princesa', el seu nou disc, amb arranjaments electrònics. També us parlem de 'La caza', sèrie interpretada per Gillian Anderson ('Expediente X'), i Leandre Ribera ens fa cinc cèntims sobre els seus pallassos 'Démodés'.

Tot això a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, les crítiques cinematogràfiques, la cartellera de teatre, l'agenda d'exposicions i el 'Cara a cara', que aquesta setmana protagonitzen l'actriu Àgata Roca i el dramaturg Pau Miró, que coincideixen al Romea amb 'Dones com jo'.

Com sempre, divendres amb el diari ARA!