PLAY

Passió afrodisíaca, al 'Play' d'aquest divendres

Americana Film Fest, Pau Riba i Pascal Comelade, Festival Internacional del Circ de Figueres, la nova temporada de 'Girls' i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

PLAY 58 Zoom

Al 'Play' d'aquest divendres us donem idees gastronòmiques que us ajudaran a mantenir una vida sexual plena. Es tracta d'ingredients que tots tenim a mà i que, ben combinats, encenen la metxa de la passió. I per no deixar-vos amb ganes de més, us proposem 10 establiments on podreu posar-vos a to i, si s'escau, acabar entre llençols.

A més, us parlem de l'Americana Film Fest que, entre altres perles, projectarà l'únic film dirigit per Philip Seymour Hoffman, encara inèdit al nostre país; entrevistem Pau Riba i Pascal Comelade, que presenten el seu disc 'Mosques de colors' al BarnaSants; us ho expliquem tot sobre el Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres i analitzem fins a la tercera temporada de 'Girls'.

Tot això a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, de les crítiques cinematogràfiques, la cartellera de teatre, l'agenda d'exposicions i el 'Cara a cara', que aquesta setmana protagonitzen el Nico i la Sunset, protagonistes de la websèrie 'Nico & Sunset'.

Com sempre, divendres amb el diari ARA!