PLAY

'Nymphomaniac', de Lars von Trier, al 'Play' d'aquest divendres

Espectacles de circ, Van Morrison, Drap-Art, escapades nadalenques, 'Família.cat' i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

Aquesta setmana, al 'Play', us parlem de 'Nymphomaniac', la nova pel·lícula de Lars von Trier i també la que ha aixecat més polseguera abans de la seva estrena. Fins al dia de Nadal no serà als nostres cinemes, però us n'avancem els detalls.

A més a més, us parlem del concert de Van Morrison al Gran Teatre del Liceu, vuit anys després de la seva darrera visita; us proposem els millors espectacles de circ per a aquestes festes; us convidem a visitar el festival de reciclatge artístic Drap-Art; us animem a fer una sèrie d'escapades molt nadalenques, i us recomanem la sèrie d'animació per a adults 'Família.cat'.

Tot això, a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i el Modernet de Merda, les crítiques cinematogràfiques i el 'Cara a cara', aquesta setmana entre Héctor Castells i Alex Julià, autors, respectivament, d'un llibre i una pel·lícula sobre l'eclosió de la música electrònica a la Barcelona dels anys 90.

Com sempre, divendres amb el diari ARA!