PLAY

Activitats per a famílies modernes, al 'Play' d'aquest divendres

Hanif Kureishi i Roger Michell, Bikimel, Teatro de los Sentidos, 'Cachitos de hierro y cromo' i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

Portada del 'Play' 48 Zoom

Aquesta setmana, al 'Play', ens hem posat a la pell dels pares que encara se senten joves i, evidentment, dels seus fills. Per sort, cada vegada hi ha més alternatives que esborren el típic abisme generacional i aprofitem que s'acosten esdeveniments com el SonarKids per proposar-vos un munt d'activitats per a tota la família. Llocs on fer el vermut, menjar, berenar, pintar, escoltar música o aprendre a fer-ne, vestir-se... No us ho acabareu!

A més a més, entrevistem l'escriptor Hanif Kureishi i el cineasta Roger Michell, tàndem creatiu que ara estrena 'Le week-end'; parlem amb Bikimel, que aquests dies presenta el seu disc dedicat a Farrera; us animem a endinsar-vos al muntatge 'Petits exercicis pel bon morir', de la companyia Teatro de los Sentidos, i entrevistem Jero Rodríguez, director del programa revelació de TVE, 'Cachitos de hierro y cromo'.

Tot això, a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i el Modernet de Merda, les pàgines d'actualitat, les crítiques cinematogràfiques, l'agenda d'art, la cartellera de teatre i el Cara a cara, aquesta setmana entre Cristina Fallarás i Món Sanromà.

Com sempre, divendres amb el diari ARA!