Halloween o la castanyada? Al 'Play' de demà t'ajudem a planificar Tots Sants

'La vida d'Adèle', Àlex Rigola, Menorca a la tardor, el retorn de Batman als videojocs, Sílvia Pérez Cruz vs. Julio Manrique, i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

Sou amants de les tradicions més arrelades o us deixeu portar per costums importats de Hollywood? Tant si us decanteu per la castanyada com si aposteu per Halloween, al 'Play' de demà us oferim algunes de les millors propostes per Tots Sants. Segur que hi trobeu la vostra!


A més a més, parlem amb Abdellatif Kechiche i Adèle Exarchopoulos, director i protagonista de 'La vida d'Adèle', Palma d'Or a l'últim festival de Canes; Àlex Rigola ens dóna detalls del seu darrer muntatge sobre un text de Roberto Bolaño al Teatre Lliure; us presentem la nova entrega de la sèrie de videojocs sobre Batman 'Arkham', i Julio Manrique i Sílvia Pérez Cruz s'entrevisten mútuament al Cara a cara.


Tot això, a més de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i el Modernet de Merda, les pàgines d'actualitat, les crítiques cinematogràfiques, l'agenda d'art, la cartellera de teatre... Com sempre, cada divendres amb el diari ARA.