PLAY

12 paradisos enoturístics, a la portada del 'Play' d'aquest divendres

'Gravity', d'Alfonso Cuarón; 'À la ville de... Barcelona', de Joan Ollé; 'Masters of sex'; cara a cara entre el Fede i l'Albert de 'Pop ràpid', i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

És època d'enoturisme i per això al 'Play' us hem volgut oferir una selecció de les millors activitats per als amants de la viticultura. N'hi ha per a tots els gustos: per a fans del cava, per a aventurers, per a sibarites, per a romàntics sense complexos... trobeu la vostra!


També parlem de 'Gravity', l'estrena de la setmana i que segurament serà una de les pel·lícules de l'any. Amb Sandra Bullock i George Clooney com a protagonistes, Alfonso Cuarón ha fet una pel·lícula d'aquelles que marquen època. Nosaltres la vam veure a Donosti, on vam tenir l'oportunitat de parlar amb el director i el seu fill Jonás, que n'ha fet el guió. Demà us n'expliquem tots els detalls.


A més a més, us parlem del muntatge 'À la ville de... Barcelona', que Joan Ollé porta ara al Teatre Lliure de Montjuïc, i de 'Masters of sex', una sèrie que ja es coneix com el 'Mad men' del sexe. Tot això sense oblidar les seccions habituals d'actualitat, crítica cinematogràfica, cartellera de teatre, agenda d'art i el 'Cara a cara', que aquest divendres protagonitzen el Fede i l'Albert de 'Pop ràpid'.