PLAY

Les 12 millors estrenes del Temporada Alta, al 'Play' d'aquest divendres

'L'escuma dels dies', Marco Mezquida, Aborígens, la tercera temporada de 'Homeland', Joan Albert Amargós vs. Dr. Jordi Camí i molt més al suplement de lleure i cultura del diari ARA

Portada 'Play' 38 Zoom

Al 'Play' d'aquest divendres us hem volgut facilitar la feina i ens hem capbussat entre els 88 muntatges que presenta enguany el festival Temporada Alta. D'aquesta selecció, n'han sorgit 12 estrenes que pensem que són les millors. És la tria del 'Play' i creiem que us ajudarà a navegar per una programació que no us l'acabareu.

A més, també analitzem 'L'escuma dels dies', l'adaptació cinematogràfica de la novel·la de Boris Vian que estrena Michel Gondry amb Audrey Tautou com a protagonista; parlem amb Marco Mezquida, el pianista del moment, que presenta disc al Festival de Jazz de Girona; parlem amb els Aborígens, els 'sherpes' de la cuina catalana, i us avancem la tercera temporada de 'Homeland', la sèrie més obsessiva de la televisió.

A més a més, no us perdeu el Cara a cara entre Joan Albert Amargós i el Dr. Jordi Camí, dos dels artífexs del concert per a la recerca contra l'Alzheimer que se celebra dissabte al Palau Sant Jordi, ni la resta de seccions habituals, com les crítiques cinematogràfiques, la cartellera de teatre i les pàgines d'actualitat.