Cultura 09/05/2013

Portes obertes al Poble-sec, la portada del PLAY d'aquest divendres

Park Chan-wook, Gorka Benítez, el Festival de Claqué de Barcelona, Girona temps de flors, Coque Malla vs. Maria Rodés i molt més, al suplement d'oci i cultura del diari ARA

Play
1 min

P { margin-bottom: 0.21cm; } Al PLAY d'aquesta setmana ens endinsem als tallers d'artistes i artesans del Poble-sec, un dels barris més efervescents de Barcelona, que bull especialment aquests dies gràcies a les jornades de Tallers Oberts que se celebren a diversos indrets de la ciutat.

A la secció de cinema entrevistem Park Chan-wook, el director sud-coreà de culte que debuta a Hollywood amb 'Stoker', i critiquem les estrenes més rellevants de la setmana. Pel que fa a música, parlem amb Gorka Benítez, que porta aquest cap de setmana al Festival Jazz Vic i a Girona el seu trio amb Ben Monder i, a escenes, us parlem del desè aniversari del Festival de Claqué de Barcelona.

També us convidem a participar a la primera ruta gastronòmica de cereals bio i a visitar les exposicions florals que inundaran aquests dies els carrers de Girona. A la secció de pantalles us parlem del programa 'Pienso, luego existo' i us oferim un cara a cara entre Coque Malla i Maria Rodés, que han col·laborat en el darrer disc del madrileny. Tot això i molt més al suplement de cultura i lleure del diari ARA.

stats