PLAY

El paradís de Mishima, al 'Play' d'aquest divendres

L'Atlántida Film Fest, Lluís i Marta Marco, la ruta del 'brunch', 'The story of film' i molt més, al suplement de cultura i lleure del diari ARA

Play 64 Zoom

Aquesta setmana, la portada del suplement 'Play' està dedicada als Mishima, que acaben de publicar 'L'ànsia que cura', el seu setè i probablement millor disc, en el qual busquen el seu paradís particular. Parlem en profunditat amb David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Alfons Serra i Xavi Caparrós, que ens ho expliquen tot sobre les noves cançons, la gravació a França, la gira de 'L'amor feliç', les contradiccions de la popularitat i la dificultat de ser músic.

A més, us ajudem a orientar-vos per les 47 pel·lícules del festival 'online' Atlántida Film Fest, parlem amb els actors Lluís i Marta Marco, us convidem a fer la ruta del 'brunch' i analitzem l'apassionant sèrie sobre la història del cinema 'The story of film'.

Tot això a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, les crítiques cinematogràfiques, la cartellera de teatre, l'agenda d'exposicions i el 'Cara a cara', que aquesta setmana protagonitzen el guitarrista d'Els Pets David Muñoz 'Gnaposs' i el teclista d'Astrio Arecio Smith.

Com sempre, divendres amb el diari ARA!