PLAY

‘Foxcatcher’, Tricky i Aina Clotet, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

'Foxcatcher'. / VÉRTIGO FILMS Zoom

'Foxcatcher', el nou film de Bennett Miller (‘Moneyball’, ‘Truman Capote’), està nominat a cinc Òscars, entre ells el de millor actor per a un transformat Steve Carell. Aprofitem que s’estrena aquesta setmana per parlar-vos en profunditat d’una història basada en fets reals en què l’hereu d’una poderosa dinastia decideix liderar l’equip de lluita lliure dels Estats Units.  

A més, parlem amb el músic i productor britànic Tricky, que 20 anys després del seu memorable debut, ‘Maxinquaye’ (1995), presenta a Barcelona un disc signat per primera vegada amb el seu nom real (‘Adrian Thaws’, 2014); l’Aina Clotet ens explica com enfronta el seu paper a ‘Joc de miralls’, d’Annie Baker, que dirigeix Juan Carlos Martel a l’Espai Lliure, i la Bibiana Ballbè ens descobreix l’obra de la il·lustradora Olga Capdevila, en una pàgina dissenyada per Ingrid Picanyol.

Tot això i les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les ressenyes de discos, videojocs, sèries i llibres, els consells gastronòmics de l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el diari ARA!