Cultura 14/02/2013

Julio Manrique, William Friedkin, #primaveravalenciana i molt més, al PLAY

També parlem de Marc Crehuet, que estrena 'El rei borni', de les activitats de Santa Eulàlia als museus, de Salàs de Pallars, del bar Cañete, de l'altra televisió valenciana i fem un cara a cara entre Jaume Sisa i Carles Flavià

Play
1 min

La portada del PLAY d'aquest divendres és per a Julio Manrique, que estrena 'Roberto Zucco', de Bernard-Marie Koltès, al Teatre Romea, un clàssic contemporani basat en la història real d'un jove assassí interpretat per Pablo Derqui. A més, destaquem 'El rei borni', una obra premonitòria sobre pilotes de goma que Marc Crehuet posa en escena a la sala Flyhard.

També entrevistem William Friedkin, director de 'El exorcista' que estrena 'Killer Joe', i Pau Alabajos, que ens explica com és que 1.500 persones ompliran el Palau de Congressos de València per recaptar fons per als expedientats i sancionats per la 'primavera valenciana', uns fets que van succeir fa exactament un any.

A més, us convidem a participar en les activitats que organitzen els museus el segon cap de setmana de les festes de Santa Eulàlia, anirem a fer unes tapes al bar Cañete i fugirem a Salàs de Pallars, un poble retro que proposa un viatge en el temps. A la secció de pantalles, no ens oblidem de l'altra televisió valenciana –hi ha vida més enllà de Canal 9–, i el cara a cara és per a Jaume Sisa i Carles Flavià, que mantenen un duel escènic a La Seca-Espai Brossa.

stats