PLAY

'Blue Jasmine' de Woody Allen, al 'Play' d'aquest divendres

Juan Mayorga, Raül Fernández 'Refree', Francis Alÿs, turisme saludable al Berguedà. 'Gran turismo 6' i molt més al suplement de lleure i cultura del diari ARA

Portada Play #045 Zoom

Aquesta setmana, la portada del 'Play' és per a Woody Allen, que torna a la cartellera amb 'Blue Jasmine', la seva millor pel·lícula des de 'Match point'. Analitzem de l'A a la Z un film que narra la caiguda d'una milionària que perd el seu estatus, interpretada magistralment per Cate Blanchett.

A més, parlem amb Juan Mayorga, que estrena 'Himmelweg' a la sala Atrium, i amb el cantautor i productor de moda Raül Fernández 'Refree', que acaba de publicar 'Nova creu alta' i que està a punt d'embarcar-se al Primavera Sound Touring Party. Propostes de turisme saludable a l'Alt Berguedà i la nova entrega del videojoc de simulació 'Gran turismo' són altres dels temes destacats.

Tot això, a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i el Modernet de Merda, les pàgines d'actualitat, les crítiques cinematogràfiques, l'agenda d'art, la cartellera de teatre i el Cara a cara, que aquesta setmana protagonitzen Zea, cantant del grup holandès The Ex, i Mau Boada, 'alma mater' d'Esperit!

Com sempre, divendres amb el diari ARA!