Guerilla Urbana

Xoc emocional

El Bellavista, creuament gastronòmic perfecte per a sensacions fortes

Xoc emocional / FRANCESC MELCION Zoom

Hi ha llocs que se t’enganxen a la memòria i t’acompanyen per sempre més. Impossible desfer-se’n. Sigui per bé o per mal. Quan hi ha una connexió emocional forta allò no se’t desenganxa del cervell ni del cor mai més. Sóc perfectament capaç de recrear moments, llocs, converses, olors de coses que m’han commogut. Que m’han sacsejat. Impossible oblidar-ho. Sempre més, emmagatzemat.

Del Bellavista en recordo l’entrada: aquell dia havia caigut la porta i ens van fer entrar per un passadís secundari (tot molt més emocionant); recordo també un espai diàfan i enorme i un jardí secret espectacular (més de 1.000 m2!); recordo fusta, llums, bancs i colors; un equipàs de 70 cambrers dansant en una coreografia perfecta i un ambient festiu de famílies, nens, jocs, màgia, alegria. Recordo un arròs amb llamàntol i un tàrtar de tonyina que era pura mel; un mag que ens va fer trucs de màgia i, de cop, una punxada forta més avall de l’estómac. Una fiblada que anunciava l’inici del que seria el part del meu primer fill.

Allà va començar tot, però encara no ho sospitava; així que entre plat i plat i amb la calma del que no sap que s’estarà set hores de contraccions i amb ganes de mossegar el terra, ens vam deixar informar de tot el que tenia a veure amb el restaurant: fundat pels germans Iglesias (Espai Kru, Rías de Galicia, Casa de Tapes Cañota, etc.) i els germans Messi (que no necessiten presentació). Un local que proposa una selecció del millor producte, una oferta culinària que va des de l’esmorzar fins al còctel nocturn: cafès, infusions, embotits, entrepans, però també vermuts, confitats, tapes; plats cuinats a foc lent i carns de les bones. El creuament gastronòmic és la clau del Bellavista. I també la paciència, l’amor i el respecte. Un lloc que és perfecte per a celebracions. I el lloc ideal per recordar l’arribada del teu primer fill. Per sempre més, a la memòria.