23/06/2016

‘Slow food goes take away’

2 min
‘Slow food goes take away’

Barri de Gràcia, una del migdia. Surto amb la intenció de comprar qualsevol cosa per menjar, però una olor collonuda em fa canviar de plans. M’hi acosto, miro enlaire i llegeixo en veu alta: Les Tres a la Cuina. Un clàssic del barri que fa un any que ha canviat de mans. Això ho hem de provar. Entro. A banda i banda: dues prestatgeries llargues em recorden el rebost de casa els avis. Melmelades artesanes, olives, sifons, setrilleres, ampolles de vi i salsa Espinaler. I el millor? Que tot el que em rodeja ho puc comprar. I ho compro.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Al centre: una única taula. Eterna. I de fusta. L’ambient és proper, familiar. Al fons m’atén la Sara. Serveix, riu i explica. Quin és el vostre truc? Cuinem plats saludables però saborosos. Menú del dia, sempre. Però molt variat. Qui sou Les Tres a la Cuina? Mare i fills. La Sara, a la sala. I la Paqui i el Nacho, a la cuina. Tinc la sensació que sóc a casa seva i que tota la resta són els seus convidats. M’agrada. Demano una amanida de bolets i codony, noodles d’arròs amb cacauets, porros. I un carrot cake. Cuina mediterrània + influències asiàtiques. M’assec al costat d’una noia amb cabell garçon, una parella de vint-i-pocs i dues amigues que no paren de xerrar. Escolto les seves històries. No hi ha res millor que dinar sol i tenir l’entreteniment perfecte.

A Les Tres a la Cuina se serveixen esmorzars, dinars i -els dissabtes- un brunch. Els productes? De temporada, frescos i de proximitat. Opcions veggie i sense gluten. Slow food in situ o per emportar-se. L’opció healthy es reconcilia amb el take away. Menjar preparat? Sí. Del dia? Sempre. Simple? Mai. Ho tinc clar: Les Tres a la Cuina està en millor forma que mai.u

LES TRES A LA CUINA. SANT LLUÍS, 35 (BARCELONA) LES TRES A LA CUINA.

stats