GUERRILLA URBANA

Sanbermut,un bar com els de sempre

L’establiment del carrer Mandri s’ha convertit en un punt de trobada, amb una carta curta però feta amb productes de qualitat

Sanbermut,un bar com els  de sempre / SANBERMUT Zoom

Finestrals oberts de bat a bat. Gent a fora, gent a mig camí i gent a dins. Coneguts, saludats, amics. Famílies amb fills instal·lats en taules altes, amics sopant en taules llargues, alguna ànima solitària a la barra i fins i tot unes àvies amigues amb els gossos respectius. El Sanbermut és casa de tots, com aquells bars de tota la vida on no calia quedar: hi passaves i sempre acabaves trobant-hi algú. Aquesta és l’essència de l’establiment i la idea que tenien el Victor i el Darío (publicistes!) quan es van decidir a llançar-se a l’aventura de la restauració: parir un local amb bon ambient i bon menjar.

Rajoles hidràuliques, una barra imponent amb tamborets, pell, fusta, marbre i un grapat de plats i platets que fan obrir la gana. Pocs i ben preparats, aquesta és la proposta del Sanbermut. Croqueta de pernil ibèric, ous estrellats amb sobrassada, mollete de calamar, cruixent de pollastre... o la meravellosa “truita de llàgrima”: una truita de patates al punt just, que es desfà just al moment que la punxes. Però l’oferta no s’acaba aquí: entrepans com el pepito, el rosbif amb chimichurri o el tàrtar de tonyina i guacamole. Una icona per a tota la comunitat foodie d’instagram.

Plats per compartir i una carta curta però elaborada a partir de productes de primera qualitat. Aquest és el secret d’un local al carrer Mandri que en poc temps s’ha convertit en punt de trobada; un local on sempre et trobes algú. Un local fàcil, ràpid, i que agrada. Un establiment que no té cap altra pretensió que recuperar l’ambient dels bars de sempre, acompanyat d’una gastronomia de qualitat. Res com tenir les coses clares per aconseguir-ho. I fer-ho amb nota.

Carrer de Mandri, 34 (Barcelona)