GOLAFRE 365

#JoVullSerDush, un bon vivant

Visiteu el seu perfil, us en llepareu els dits...

Foto: instagram.com/dush / FOTO: INSTAGRAM.COM/DUSH Zoom

“M’agradaria reencarnar-me en la punta dels dits d’en Warren Beatty”, va sentenciar en una ocasió Woody Allen, sens dubte gelós de l’èxit aclaparador que l’actor, director i sex symbol tenia entre les dones. Concretament, entre les 12.775 que, segons Peter Biskind, autor de la biografia Star: How Warren Beatty seduced America, van gaudir -o no, un mal dia el té tothom- dels dots amatoris del protagonista de Bonnie & Clyde, Shampoo i Dick Tracy.

Esplendor golafre

Ves per on, jo preferiria reencarnar-me en les papil·les gustatives de Dushan Roura. No sóc el seu biògraf, però fent un càlcul aproximat diria que en la seva etapa d’esplendor golafre s’haurà cruspit prop de 20.000 àpats, comptant dinars i sopars. Ah, calla, que no sabeu de qui us estic parlant, oi? La veritat és que no en tinc gaire més dades que les que cada dia rebo del seu compte d’Instagram, @dush, en forma de fotografies per a l’enveja (mal)sana. “ Lunchtime of a bon vivant - Barcelona” és la descripció que podem llegir al seu perfil, tot seguit dels millors hashtags gastronòmics que hom hagi llegit mai: #comeresmaravilloso i #espectáculodeluzydecolor. Ole, tu!

En Dushan i jo ens coneixem de manera tangencial -tenim amics en comú, hem coincidit en alguna ocasió-, però aquí l’important és que compartim una mateixa passió: endrapar. I fotografiar el que endrapem. I compartir-ho a Instagram. Ets un hater del tema? Ets un trist. Seguim.

A la xarxa hi ha desenes, centenars de perfils que acumulen milers de seguidors gràcies a les seves meravelloses, estudiadíssimes, composicions d’aliments i plats. En @dush no arriba als 600, però els seus close-ups dels homenatges que cada migdia es regala a la barra d’El Quim de la Boqueria transmeten de manera molt més vívida i contagiosa el plaer absolut que representa menjar. Visiteu el seu perfil, us en llepareu els dits... O directament la pantalla del mòbil. #JoVullSerDush.