GUERRILLA URBANA

Amor a primera vista

Ni una botiga ni un bar: una experiència que inclou moda, disseny, fotografia, art... i un cafè i un ‘brunch’ collonuts

Amor a primera vista / FIRMA FOTO Zoom

No hi ha ningú que no en parli. Que si sembla una concept store de Nova York. Que si no hi ha cap espai igual en tot Barcelona. Que si venen a Raf Simons, Lemaire o Marius Petrus. Que si hi trobes els millors llibres i revistes d’art i fotografia contemporània. O que si el cafè i els brunches són collonuts. Decideixo comprovar-ho. I confirmo els rumors. L’espai? Un antic pàrquing al centre de Barcelona. Aragó amb Pau Claris. Un pulmó de creativitat. Moda, disseny, fotografia, art. I MOLTES plantes.

Bon gust. Tan simple, tan senzill, tan evident, i tan difícil d’aconseguir a la vegada. Touché: aquest savoir faire només podia venir de la mà de dos francesos. El Jean-Antoine Palagos i el Nicolas Rossi. I el toc d’un soci català, el realitzador Marc Miró. L’espai és immens. Blanc, net. Parets altes, escales metàl·liques. I no gaires mobles, no els hi calen. A l’entrada, una galeria d’exposicions + una selecció impecable de llibres i revistes. Tota una declaració d’intencions. Miro, remeno. TOCO. Perquè la majoria de títols -fins ara- només els trobaves per internet.

Continuo fins a la cafeteria. Em demano un te matcha amb iogurt i fruita fresca. Al meu voltant: gent que fa fotos de l’espai, d’altres treballen, molts fullegen revistes i alguns pugen a la botiga. De moment només hi tenen col·leccions masculines. Això sí: mag-nè-ti-ques. I femenines? Estan al caure, i Acne és una de les escollides. Estem de sort. Què els fa diferents? TOT. Però ells diuen que l’experiència. I per què aquí? -els pregunto. Perquè estem enamorats de Barcelona.

WER-HAUS. ARAGÓ, 287 (BARCELONA)