CRISTINA ROS HI VENS O HI VAS?

2monos, el nou disseny també es fa a mà

De la unió d’una arquitecta i d’un artista va néixer, el 2010, una firma de mobiliari artesà que ja és una de les propostes més atractives del nostre interiorisme

2monos, el nou disseny també es fa
 A mà Zoom

Nosaltres pensam amb les mans. Cercam l’equilibri perfecte entre el disseny, l’art i l’artesania”. Això diuen el mallorquí Alejandro Dumon i la italiana Nicoletta Mantoan, de la unió dels quals va néixer 2monos, una firma de producció pròpia de mobiliari i elements d’il·luminació. Ell provenia de Belles Arts, de l’especialitat d’escultura. Domina la feina amb les mans. Ella és arquitecta. Ambdós estimen l’ slow food, el disseny intemporal, les coses ben fetes, l’artesania i una manera de viure a poc a poc, gaudint de pensar, de fer i d’acabar les seves peces amb la cura que mereixen.

2monos va començar el 2010. Asseguren que el fet de posar l’obrador a una antiga vaqueria de la carretera que va de Campos a sa Ràpita, de reunir feina i vida foravila, ha reforçat i consolidat la idea que tenien de fer uns mobles amb tècniques artesanes, amb matèries naturals i amb un disseny tan senzill com innovador.

L’aparador de 2monos és la seva web (www.2monos.com), encara que també es pot visitar el seu taller amb cita prèvia. Fent una ullada a les cadires, les taules, els tamborets, les làmpades i altres peces per a la casa, l’oficina, hotels o botigues, es descobreix la preocupació de 2monos per aconseguir una feliç conjunció entre la funcionalitat i l’estètica, entre els factors emocionals i els ètics, entre la tradició artesana i el disseny contemporani, entre les matèries naturals i una producció sostenible. Col·laboren amb arquitectes, amb altres artesans, fan peces úniques, mobles singulars i projectes d’interiorisme. Pensen amb les mans, fan amb les mans. I són , ja ho veureu si entrau a la web, una de les propostes més atractives en la producció de mobles a les Illes.

CARRETERA DE CAMPOS A SA RÀPITA, KM. 7. MALLORCA