Música
Ara Play

Novena Ronda, cartell complet

Et presentem en exclusiva el cartell del festival que organitza l'Heliogàbal

Horitzons nòmades Zoom

Puntual amb el començament d'any, l'associació cultural Heliogàbal presenta la novena edició del Ronda, el festival que cada trimestre organitza l'icònic bar gracienc a diverses sales de la ciutat, i del qual el 'Play' és mitjà oficial. Aquesta nova tongada de concerts se celebrarà entre dijous 2 i diumenge 5 de febrer i té com a plat estrella l'actuació de Cass McCombs, un artista acostumat als focus dels millors festivals del món i que aquest cop promet la màxima intimitat a l'escenari del Centre Artesà Tradicionàrius. El californià, acompanyat de la seva banda, presentarà el seu últim disc, Mangy love, on segueix explorant les arrels del folk oníric amb tocs d'americana.

A banda del cantautor nord-americà, dues bandes més vindran de fora dels Països Catalans per apropar les seves propostes al Ronda: Fajardo, el cantautor canari que encetarà el cicle amb un concert a l'Heliogàbal (amb un aforament molt reduït) i els madrilenys Melange, amb la seva psicodèlia virtuosa i l'etiqueta de ser un dels grups més destacats de l'escena estatal el 2016. Acompanyaran Melange a l'escenari del Begood els Matagalls, el punt de trobada de músics de Zeidun, els Surfin Sirles, Joan Colomo o FP i la seva indeterminada mescla de punk i folk.

Finalment, l'aparició sonada de l'espectacle Festa de balls per salvar el món, on de la unió de Miguel Ángel Blanca (Manos de Topo) amb els músics Edu Pou (Za!), Sara Fontán i Joan Colomo i els actors Jordi Vilches i la María García Vera en surt un adrenalític espai de suor, interacció, música en directe i balls que pretenen salvaguardar el planeta. Entrades ja disponibles

Heliogàbal presenta la Novena Ronda

Novena Ronda Zoom

Novena Ronda / Heliogàbal