Música
Ara Play

Estrenem el clip de 'GTA', de Fighter Pillow

El quartat barceloní acaba de presentar 'Seized up', el seu segon disc

Estrenem el clip de 'GTA' de Fighter Pillow / ALBERTO POLO Zoom

Estem constantment posant espelmes als sants del rock perquè no desapareguin les bandes com Fighter Pillow, no ja per evitar-ne l'extinció, sinó per aconseguir que es multipliquin. Indissimuladament emmirallats en la música i estètica dels noranta, el quartet de Barcelona publica aquesta setmana el seu segon disc Seized up i estrena, ja de pas, el catàleg d'una nova discogràfica a la ciutat: Nervio Records.

El rollercoaster emocional d'Eli Molia torna a agafar embranzida amb un elapé que marida el pedal de distorsió i la melodia, la mala llet i la tendresa. Un torrent d'indie-rock i power-pop amb una fórmula que, malgrat els anys que fa que s'utilitza, segueix sense fallar: tornades que tomben d'esquena, harmonies que enamoren i un punt necessari de salvatgisme.

Avui al Play estrenem el primer vídeo de Seized up, per a la cançó GTA, un clip dirigit per Carla Sospedra (Whatever films) i on podem veure-hi diverses protagonistes de l'escena musical de Barcelona, amb membres de Santa Rita o Me and the Bees (grup primigeni de Molina), entre el càsting.

'GTA' de Fighter Pillow