Música
Ara Play

Estrenem 'Lot', avançament del nou disc d'El Pèsol Feréstec

Aquest divendres es publica 'Treure'n robins', tercer album de la banda

Estrenem 'Lot' avançament del nou disc de El pèsol feréstec / VICTÒRIA GIL Zoom

Abans que el Gerard Segura fos conegut a l'escena musical catalana per ser el cantant i guitarrista de Vàlius, era El Pèsol Feréstec, el seu projecte vital i musical des que era quasi un adolescent. Un grup amb qui allunyar-se de la urgència de la seva altra banda i maridar dues de les seves grans passions: el pop i la poesia. Treure'n robins és el tercer disc que publiquen, un treball que podrem escoltar a partir de divendres i que compta amb dues novetats de luxe: la incorporació de la poeta Maria Cabrera, recent premi Carles Riba amb La ciutat cansada –d'on s'extreuen dos poemes musicats per a l'àlbum–, i l'entrada al baix de Montse Martin (Rombo). Totes dues s'uneixen als habituals Gerard Segura, Marià Codina i Carlota Serrahima, que s'ha encarregat de la lletra del primer avançament que ensenyem avui en exclusiva al Play: Lot.

Guitarres nervioses, línia de baix poderosa i tornades corejables, Lot és una cançó ideal per descobrir el que amaga aquest nou àlbum del grup de Sarrià, i on, segons Enric Cassases, "hi ha l'espurna de la pedra, l'olor de la menta i el tot de la magrana". A banda de quatre poemes de Maria Cabrera, a Treure'n robins també musiquen versos de Joan Vinyoli i sis temes propis de la banda.

El tercer disc d'El Pèsol Feréstec, que publica Indian Runners, es presenta oficialment a Barcelona el pròxim 6 d'abril al Pumarejo de Barcelona.

Estrenem 'Lot' avançament del nou disc d'El Pèsol Feréstec