MÚSICA
Cultura 15/04/2013

El nou disc de Pearl Jam pren forma

El guitarrista Mike McCready avança quina serà l'orientació del desè disc de la banda de Seattle

Play
1 min

El proper disc d'estudi de Pearl Jam, el desè de la seva carrera, encara no té títol, però a poc a poc se'n van coneixent detalls, com que es publicarà en algun moment del 2013. El guitarrista Mike McCready ha fet unes declaracions en què comenta quina serà l'orientació del nou àlbum, que tornarà a ser produït per Brendan O'Brien, un habitual del grup de Seattle. Segons McCready, alguns temes tindran influències de Pink Floyd i del punk rock, i també serà una mica més experimental que 'Backspacer' (2009), el seu predecessor.

De moment hi ha gravats uns set o vuit temes, que han sigut escrits per tots els membres de la banda, i queden encara pendents d'enregistrar-se'n una quinzena. El bateria Matt Cameron ha compost una cançó amb aires d'U2, mentre que el vocalista Eddie Vedder ha optat per composicions més rockeres.

El vídeo d'animació que podeu veure sobre aquestes línies correspon a 'Gonna See My Friend', el primer tema de l'esmentat 'Backspacer', i és obra de Carlos Vargas, un fanàtic de Pearl Jam que no ha dubtat a representar els membres de la banda tant en la seva versió 'grunge' del 92 com en l'actual.

stats