Cultura 07/02/2013

Els millors carnavals del país, al PLAY

Grans propostes per al cap de setmana fort de carnestoltes i molt més: Ryan Gosling, Louise Sansom, Jordi Faura, la sèrie ‘Girls’, David Monteagudo vs. Carles Terès...

Play
1 min
Carnestoltes

Al ‘Play’ d’aquest divendres t’expliquem fil per randa quins són els millors carnavals del país: Vilanova i la Geltrú, Sitges, Solsona, Platja d’Aro, Vinaròs... Tots els detalls perquè no et perdis el cap de setmana més esbojarrat de l’any. A més, destaquem 'Gangster Squad', la nova aparició de Ryan Gosling a la gran pantalla i critiquem les estrenes cinematogràfiques més importants de la setmana.

També parlem amb Lousie Sansom per saber com és que la plana major del pop català (Mishima, Standstill, Sílvia Pérez Cruz, Refree, Joan Colomo, Maria Rodés, Za!, Joan Pons de Cal Eril...) s’ha mobilitzat per actuar el proper dijous a l’Apolo a favor d’una bona causa: pagar una costosa operació d’esquena que ha salvat la cantant dels Anímic de la invalidesa.

Entrevistem Jordi Faura, que estrena ‘Groenlàndia’, darrer muntatge de la sala Tallers del TNC abans que tanqui; anem a Tarragona a visitar una exposició dels millors paisatgistes catalans i europeus (Monet, Gauguin, Rusiñol, Martí i Alsina...); us expliquem les bondats de comprar a granel; analitzem la segona temporada de la sèrie ‘Girls’, i enfrontem dos homes llop de la literatura: David Monteagudo i Carles Terès. Tot això i molt més amb el diari ARA d’aquest divendres 8 de febrer.

stats