PLAY
Cultura 24/01/2013

7 maneres originals de menjar calçots, al 'Play'

L'entrevista amb el director de 'Bestias del sur salvaje', Benh Zeitlin, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques de la setmana, l'inici de gira de Pau Vallvé, detalls sobre el proper disc de La iaia, els secrets de la poetessa Carilda Oliver Labra, ruta per l'Alt Camp, connexions entre el cinema i internet, cara a cara entre Quimi Portet i Jordi Busquets... Tot això i molt més al 'Play' del divendres 25 de gener

Ara Play
1 min
Portada PLAY divendres 25 de gener

BarcelonaLa portada del 'Play' d'aquest divendres mostra l'actriu Mar Ulldemolins jugant amb calçots. És de Valls i ha accedit a la proposta del 'Play' d'escenificar maneres diferents d'encetar la temporada de calçots. A l'interior, hi trobareu un reportatge explicant set maneres sorprenents de menjar-ne més enllà de les típiques calçotades. També hem fet una ruta per l'Alt Camp i Ulldemolins ens ha recomanat alguns dels seus indrets preferits.

A la secció de cinema entrevistem el cineasta Benh Zeitlin, director de 'Bestias del sur salvaje', triomfadora a Sundance i nominada a 4 Oscars. La pel·lícula s'estrena aquesta setmana al costat d''El lado bueno de las cosas', 'El vuelo', 'El cuarteto', 'Coriolanus' i 'Proyecto Nim', totes ressenyades a la secció de crítiques.

Els protagonistes de la secció de música són Pau Vallvé, que inicia la gira de 'De bosc' avui a Tarragona, i els osonencs La iaia, que ens parlen del disc que enregistraran aquest 2013 (recordeu que entre avui i diumenge 27 podeu aconseguir amb l'ARA el seu exitós debut discogràfic, 'Les ratlles del banyador'.

També expliquem els secrets de Carilda Oliver Labra, que rep un homenatge al Festival Pepe Sales, i les connexions entre dos mitjans tan potents com el cinema i internet. A més a més, Quimi Portet i el seu guitarrista Jordi Busquets -que actua a 'La tardor barcelonina' de Francesc Pujols- s'entrevisten mútuament.

stats