Open Night Poblenou
Districtes i més

Open Night Poblenou, Festival Dau, Circ d'Hivern i fires artesanals

Open Night Poblenou

L’ART I LA CREATIVITAT OBREN LES PORTES AL POBLENOU

Poblenou Urban District celebra avui la tercera edició de l’Open Night; un esdeveniment en el qual els espais més creatius i innovadors del barri obren les portes de 19.00 h a 2.00 h. Estem parlant de galeries d’art, showrooms, estudis d’artistes, agències de publicitat, productores audiovisuals i espais gastronòmics deliciosos. En total més de 80 espais que ofereixen propostes culturals gratuïtes, des d’exposicions d’art fins a performances, passant per workshops, música en directe i instal·lacions multimèdia, entre d’altres.

TOTHOM A JUGAR AL FESTIVAL DEL JOC 'DAU BARCELONA'

Quines són les noves tendències en el món del joc? El Dau Barcelona ja està a punt de donar-nos la resposta i, sobretot, de posar a prova les nostres habilitats per al joc. Durant dos dies, experts de tot el món explicaran les regles de més de dos-cents jocs de taula, des de clàssics com els escacs o l’Scrabble fins a les últimes novetats, com el Pandemic, passant pel Catan o el Carcassonne, entre d’altres. A més, a les diverses places de Sant Andreu s’hi podrà jugar també a un gran nombre de jocs tradicionals i populars, com ara les bitlles, la rutlla o la botifarra.

FIRA DE NOUS CREADORS

Els regals fets a mà sempre són més especials. Amb aquesta filosofia, el Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” ha organitzat aquest dissabte la Fira +35, Nous cread@rs, on es venen objectes d’artesania, bijuteria, roba i elements de decoració, entre d’altres.

EL PESSEBRE AMB MÉS HUMOR

La Casa dels Entremesos exposa, per cinquè any consecutiu, un dels pessebres més originals de la ciutat, amb figures humorístiques de gegants, bestiari popular i altres personatges i grups de

cultura popular.

FIRA DE CONSUM RESPONSABLE

És el segon any que per Nadal la plaça de Catalunya acull la Fira de Consum Responsable, que convida entitats i empreses d’economia social i solidària a exposar, vendre i divulgar els seus serveis i productes per estimular el consum responsable i de proximitat.

MOSTRA DE JOCS I JOGUINES

Ja està en marxa la 13a edició de la Mostra de Jocs i Joguines de l’Eixample Juga i Tria. Un espai on els nens i nenes de fins a 12 anys tenen l’oportunitat de descobrir, jugar, experimentar i provar les novetats del mercat.

CIRC D'HIVERN A NOU BARRIS

'Invisibles' és el títol del 21è Circ d’Hivern de l’Ateneu de Nou Barris. L’espectacle, dirigit per Joan Arqué i Joan Ramon Graell, parla de la fugida a través del llenguatge del circ i la música. Inclou trapezi, guitarra, equilibrisme, saxo, roda alemanya, percussió i quadrant rus.