Rebobinem
Olga Àbalos

El cos com a pancarta

El fet de despullar-se en públic encara crida tant l'atenció que pot servir com a altaveu per algunes causes. Veiem-ne algunes.

Rebobinem Zoom

"Full Monty"
Un grup d'aturats s'inventen un espectacle d'striptease per a dones per sortir de la seva desídia econòmica. Us imagineu que els sis milions d'aturats que té Espanya fessin el mateix?

Joan Baldoví
El diputat es queixà de l'immobilisme del govern espanyol sobre els desnonaments traient-se la corbata i ensenyant una samarreta que deia "Stop Desaucios". Va sortir de tots els mitjans.

Moviment "Femen"
El president Vladimir Putin és un dels blancs del grup “sextremista” que ha convertit el topless en la millor arma per cridar l'atenció sobre els drets de les dones i la comunitat gay.

Greenpeace
Si veieu un grup de persones despullant-se davant d'alguna botiga de roba, no us espanteu: són ecologistes fent una flashmob “Detox”, acte de protesta contra l'ús de productes químics.

John Lennon
El nu integral de l'exBeatle i Yoko Ono en el disc "Two Virgins" (1969) va ser un escàndol, però els ajudà a fer campanya contra la guerra del Vietnam en pijama i des del llit d'un hotel.