PLAY

Jaume-Collet Serra, Daniel Lanois i Anna Sahun, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

WARNER Zoom

Aquesta setmana obrim el ‘Play’ amb ‘Una noche para sobrevivir’, el nou film de Jaume-Collet Serra, que torna a dirigir Liam Neeson en un ‘thriller’ urbà i nocturn que el reafirma com un dels grans valors del cinema d’acció actual a Hollywood.

També entrevistem Daniel Lanois, un autèntic alquimista del so conegut per les seves produccions per a U2, Peter Gabriel, Neil Young o Bob Dylan i els seus treballs al costat de Brian Eno. El músic canadenc porta el seu projecte audiovisual ‘Flesh and machine’ al festival Blues & Ritmes de Badalona. A més, parlem amb Le Petit Ramon, que presenta el doble àlbum ‘Senyores, senyores, senyores' al cicle Curtcircuit, Anna Sahun ens explica com és treballar amb Jordi Casanovas i Ramon Madaula a ‘Idiota’, i la Bibiana Ballbè ens presenta l’obra de la il·lustradora Malika Favre en una pàgina dissenyada per Javier Siquier.

Tot això i les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les ressenyes de discos, videojocs, sèries i llibres, els consells gastronòmics de l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el diari ARA!