PLAY

La rumba catalana, a la portada del 'Play' d'aquest divendres

'La cabaña en el bosque', Txarly Brown, festival El Més Petit de Tots, Adrian Melis, 'Ray Donovan', Martirio vs. Raúl Rodríguez i molt més al suplement de lleure i cultura del diari ARA

Aprofitant la Diada de la Rumba, que dissabte 9 passa per Vic i diumenge 17 per Barcelona, us expliquem quins són els 10 millors llocs per anar a sentir rumba en directe o enllaunada durant la resta de l'any. Si us ho agafeu al peu de la lletra, la ruta us durà de Barcelona a Perpinyà, passant per les Borges Blanques, Tossa de Mar i Girona. A més a més entrevistem Txarly Brown, disc-jòckey, dissenyador gràfic i col·leccionista de discos que acaba de publicar 'Achilibook', una biografia gràfica de la rumba a Espanya entre els anys 1961 i 1995.

També analitzem 'La cabaña en el bosque', una pel·lícula que satiritza els mecanismes del gènere de terror 'slasher', us parlem del festival de teatre per a públic de 0 a 5 anys El Més Petit de Tots, entrevistem el jove artista cubà Adrian Melis i us presentem la sèrie 'Ray Donovan', en què Liev Schreiber soluciona tota mena de merders.

Tot això, a més de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i el Modernet de Merda, les pàgines d'actualitat, les crítiques cinematogràfiques, l'agenda d'art, la cartellera de teatre i el Cara a cara, que aquesta setmana és entre Martirio i el seu fill i guitarrista Raúl Rodríguez. Com sempre, divendres amb el diari ARA.