Versió Alfa

Roger Baldomà i Leiva

Com viure dels videojocs

Zoom

M'heu trobat a faltar? Espero que si. Aquests dies he estat preparant el què en breu començarà, tot un seguit d'artícles que us premetran saber com poder vuire dels videojocs.

Ho voleu fer?Us apunteu?

Recentment m'he estrenat com a desenvolupador i productor de videojocs. Les plataformes que avui tenim a l'abast en telefonia mòbil permeten que qualsevol persona amb uns recursos mínims pugui posar a la venda aplicacions de tot tipus i per tant, també videojocs.

Zoom

Jo ja tinc el primer a la venda, és diu HangNews i l'he publicat amb el meu soci Oriol Castellví, a la botiga enlíniade Windows Phone 7 . Després d'aquesta experiència, m'agradaria compartir amb tots vosaltres quins han estat els passos per arribar-hi per tal que l'experiència de iepa! Studios us serveixi a tots.

Per tant, aneu preparant el bloc de notes perquè el monogràfic que escriuré crec que serà molt interessant.

Comenta-ho al fòrum