Versió Alfa

Roger Baldomà i Leiva

Per Nadal res de videojocs

No, no m'he tornat boig. Soc conscient que és el primer que haureu pensat però no, no m'he tornat boig. Avui us vull presentar diferents objectes relacionats amb els videojocs que poden ser un bon regal per a qualsevol persona que gaudeixi de l'oci digital interactiu.

Començarem amb dos rellotges. Dues peces molt retro tant pel seu disseny com per l'objecte en si. Actualment els rellotges depolseras'han convertit única i exclusivament en un complement totalment prescindible. Tot i això, pocs afeccionats al món dels videojocs o la informàtica es podran resistir a rellotges com aquests:

Rellotge Dreamcast

Zoom

 

Rellotge Icon

Zoom

Si us esteu arreglant la vivenda o la persona a qui li voleu fer un regal es troba en aquesta situació, uns penjadors per l'entrada o alguna habitació sempre són pràctics. Però si són com els que ara us ensenyaré segur que triomfeu.

Penjador Atari i Arcade

Zoom

 

Penjador 8-bits

Zoom

Si necessiteu protecció pel vostre portàtil o voleu decorar el vostre iPhone i sou seguidors de Nintendo les opcions que us mostro a continuació són molt interessants:

Fundes de Nintendo

Zoom

Potser teniu la sort de poder organitzar festes a casa. Els vostres amics també són afeccionats al món dels videojocs? Aleshores heu de tenir sota-gots com aquests:

Zoom

Ja heu vist que hi ha regals originals relacionats amb els videojocs per donar i per vendre. Ara bé, si teniu diners, parleu amb el dissenyador Igor Chak per fer realitat els projectes que ha dissenyat últimament:

Zoom

Per acabar us deixo alguns enllaços de botigues on podreu trobar moltíssimes més coses: