Blogs 20/01/2012

Jugant a ser policía - L’hora de la simulació

2 min

Avui continuem amb la sèrie dels simuladors. Després de la victòria del Barça al Santiago Bernabeu i de la impresentable actuació de molts dels jugadors del Real Madrid, he trobat adient parlar de simuladors de policia. Creieu que així aconseguirem fer justícia i sancionar a aquells que es dediquen a delinquir dins del terreny de joc? Ha arribat l'hora de posar-se l'uniforme per sortir a fer la ronda. En l'anterior article vam parlar de simuladors de neteja. Avui continuem amb simuladors que tenen vocació de servei públic. Els simuladors de policia que he trobat són força interessants i alguns d'ells tenen realment una qualitat considerable. Comencem amb un simulador que no és estrictament de policia, però que és el que m'ha empès a interessar-me per l'existència d'aquesta mena de jocs. Towing simulator 2010 Un videojoc on ens convertim en perseguidors de gent incívica que aparca malament els seus vehicles. La nostra tasca serà gestionar una empresa de grues i utilitzar-les per dur tants cotxes com puguem al nostre garatge perquè el negoci rutlli, però sobretot, pel bé de la societat. Towing Simulator 2010 és un joc amb poques pretensions, però que contempla detalls com la simulació de diferents condicions climatològiques o la representació de diferents hores del dia. Tot i això no crec que valgui els 15€ que actualment val a qualsevol botiga.

The police simulation Aquest videojoc de l'empresa CyberPhobX no és un videojoc qualsevol. Estem davant d'un videojoc que a més de simular tota la gestió de la policia d'una ciutat es converteix en un joc d'estratègia en temps real quan es tracta de lluitar contra el crim. The police simulation ens planteja molts reptes. Ens trobarem amb delictes de tot tipus: trànsit, tràfic de drogues, robatoris, assassinats, segrests, etc .... Per mantenir l'ordre a la nostre ciutat tindrem eines i unitats reals dels cossos de policia. Gestionarem tot el què passa a la ciutat amb pantalles multicàmera, utilitzarem la ràdio per comunicar-nos amb els agents, en resum, un bon simulador que val la pena probar.

PatrolSim Police Car Driving Simulator I si realment voleu convertir-vos en policia i teniu molts diners, us deixo amb el simulador definitiu pels que aspireu a conduir un cotxe patrulla.

Atenció, atenció, alarma a Madrid, diuen que hi ha un eixalebrat anomenat Pepe que s'ha escapat del camp de futbol. Es decreta el toc de queda a la ciutat. Ordre de recerca i captura!

Comenta-ho al fòrum

stats